"Чорні чоловічки" знищили блокпост у Червоноармійську: 15 сепаратистів полонено, одного вбито

4 мая 2014 г. в 14:03

Сьогодні так звані "чорні чоловічки" здійснили напад на один з блокпостів, встановлених сепаратистами у Червоноармійську Донецької області.


Як стало відомо Gazeta.ua , група озброєних людей у чорному камуфляжі налетіла раптово на укріплення прихильників "Донецької народної республіки" й захопила його.

За даними джерела, під час цієї атаки загинув один проросійський активіст, ще один був поранений.

 

Крім того, під час операції було взято в полон 15 сепаратистів та захоплено три автомати Калашнікова.

Водночас, з боку "чорних" бійців ніхто не постраждав.

Нагадаємо, раніше в мережі з'явилось повідомлення про те, що у східних і південних регіонах України, зокрема на території окупованого російськими військами Криму, розпочало свою діяльність радикально налаштоване українське підпілля.

На відео-зверненні видно "чорних чоловічків", одягнених у чорну уніформу, із зброєю в руках. Себе вони називають "українцями сходу".

"Ми, українці сходу, спостерігаючи за бездіяльністю влади і абсолютним саботажем силових структур на місцях, відчуваємо себе беззахисними перед сепаратистами і окупантами. Розуміючи це, ми беремо на себе місію звільнення всього південного сходу від окупантів в особі диверсантів або так званих "зелених чоловічків" і зрадників-сепаратистів", - заявили радикали.

EXMO affiliate program