"Дбайлива" мати втопила донечку у відрі з помиями, а потім викинула в поле

20 октября 2011 г. в 12:40

Жінка втопила свою новонароджену дочку у відрі з відходами, бо вважала її зайвою.

23.jpg

 

У Могильовській області (Білорусь) мати двох дітей втопила у відрі з помиями свою новонароджену дочку, оскільки вважала її зайвою.

"Я дуже сильно каюся в тому, що зробила. Прошу вибачення у своєї мами за те, що змусила страждати і переживати. Прошу вибачення у свекрухи та чоловіка", - плакала на суді 26-річна Тетяна.

Водночас родичі дуже позитивно говорять про жінку, проте так і не можуть зрозуміти, як "дбайлива мама і хороша господиня" змогла власноруч вбити новонароджену доньку.

У вересні 2010 року Тетяна зрозуміла, що завагітніла, тільки вирішила про це нікому не розповідати. Але, як тільки родичі дізналися, були готові допомагати їй і морально і фінансово. Це мала стати третя дитини у молодій сім'ї.

Проте, як пізніше було встановлено слідством, завагітніла Тетяна не від свого чоловіка, а від випадкового статевого зв'язку.

Подробиці цього злочину з'явилися в ЗМІ тільки зараз. Під час суду Тетяна детально розповіла, як вбила свою доньку, повідомляє "Комсомольская правда ".

"Пологи почалися о 10 годин вечора, чоловік і діти вже спали і нічого не чули. Я спеціально пішла в кухню, де стояло відро з помиями, в нього ми зливаємо воду після миття посуду, сіла на відро і стала народжувати", - розповіла.

За її словами, коли дитина стала вилазити, вона "взяла великі ножиці, перерізала пуповину і немовля впало у відро".

"Дитина почала ворушитися у воді, я її притримувала рукою за шию, поки вона не перестала дихати", - додала Тетяна.

Вона додала, що потім, загорнувши новонароджену дівчинку в сукню і курку, поклала її в пакет і викинула на поле недалеко від будинку, як непотрібну річ.

Про злочин жінка нікому не розповіла, навіть чоловікові. Коли живіт різко пропав, родичам пояснила, що стався викидень.

Проте, наприкінці квітня місцева мешканка випадково проїжджала на коні полем і знайшла дивний пакет, а коли відкрила його, була шокована. Співробітники міліції дуже швидко знайшли біологічну маму загиблої дівчинки.

Жінку засудили за статтею "Вбивство " і дали п'ять років позбавлення волі. Наразі жінка знаходиться у колонії.

 

Перепечатка, копирование или воспроизведение информации, содержащей ссылку на газету "Комсомольская Правда" в Украине" в каком-либо виде запрещена. Перепечатка только с письменного разрешения

 

"Дбайлива" мати втопила донечку у відрі з помиями, а потім викинула в поле

 

EXMO affiliate program