Дейдей: Не хочу брати участь у цирку, який влаштували через моє поранення (Відео)

16 июля 2017 г. в 14:44

Нардеп Євген Дейдей, який був шпиталізований після візиту в зону АТО, заявив, що отримав легке поранення.

Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

За словами Дейдея, про поранення він нічого не повідомляв спеціально.

"Поранення не важке. І я зі своєю сім'єю і друзями цьому раді... Я не писав про те, що сталося, бо розумів що почнеться бруд. Будучи народним депутатом, знаходився в зоні АТО. Тому що потрібен тут", - написав він.

Коментуючи "істерику" навколо свого поранення нардеп заявив: "Не хочу комусь щось доводити, не хочу брати участь у цирку, який влаштували через те, що сталося. Не прошу мене підтримувати, не прошу захищати, прошу залишити мене і мою родину в спокої. Мені не відірвало півноги, не контузило, не вбило - це легке поранення", - зазначив Дейдей.

Як відомо, у п’ятницю ввечері, в останній робочий день сесії Мосійчук у своєму ФБ написав про поранення Дейдея. При цьому він написав, що Дейдею потрібна кров для переливання. Однак пізніше Мосійчук видалив цей пост. І написав, що Дейдея доправляють гвинтокрилом у Дніпро.

Дейдей летів разом із двома військовими – один отримав поранення під Широкиним, інший - під час обстрілу Кам'янки.

Зазначимо, що кількома днями раніше Верховна Рада розглядала подання Генпрокуратури на зняття депутатської недоторканності з Дейдея і не дала згоду на залучення політика до кримінальної відповідальності.

ukrinform.ua

EXMO affiliate program