Депутата, який рятував прапор України, знайшли з розпоротим животом

22 апреля 2014 г. в 18:55

Депутата Горлівської міськради від "Батьківщини" Володимира Рибака, який зник минулого тижня, знайдено мертвим зі слідами катування.


Про це у своєму Facebook повідомив народнеп від "Батьківщини" Олександр Бригинець.


"Володимира Рибака – героїчного опозиційного горлівського депутата, що боровся з сепаратистами, якого вкрали з мітингу в Горлівці в п'ятницю, знайшли мертвим у Сіверському Донці біля Слов'янська з рюкзакам піску за спиною і розпоротим животом. Це не фашисти і не сепаратисти... Це мерзотники, скоти і падаль, яку треба знищувати будь-яким способом разом з їхнім імперським натхненником... Герої не вмирають", – пише Бригинець.


Своєю чергою, портал Gorlovka.ua повідомляє, що тіло, схожого на Рибака чоловіка знайдено біля берегів річки Сіверський Донець.


"Сьогодні прийшло орієнтування зі Слов'янська, де було виявлено труп чоловіка, дуже схожого на депутата Горлівської міськради Володимира Рибака, якого викрали в Горлівці невідомі люди в масках. Тіло було виявлено на березі річки Сіверський Донець. Зараз будемо проводити слідство, оскільки раніше було зареєстровано кримінальне провадження", – розповів начальник Горлівського МУ Андрій Крищенко.


"Його важко було впізнати. Але якби він пролежав у воді ще кілька діб, то пізнати його було б ще важче, тільки по ДНК. Радше за все, його убили 19 квітня. Люди хотіли приховати сліди злочину, вони підготовлені, це не якісь розбійники і наркомани", – розповів начальник кримінальної міліції Горлівського ГУ Герман Приступа, який працював разом із Рибаком.


За цим фактом проводять досудове розслідування та вживають заходи щодо встановлення осіб, причетних до скоєння вбивства.


Встановлено, що перед викраденням Володимир Рибак намагався пройти до міськвиконкому, щоб зняти прапор так званої "Донецької народної республіки", але на вході в будівлю з даного приводу у нього виник конфлікт з представниками самооборони.


Нагадаємо, в центральний міський РВ м. Горлівки звернувся місцевий житель із заявою про те, що 17 квітня 2014 року близько 18.00 невідомі особи викрали депутата Горлівської міської ради Володимира Рибака.

 

По материалам: Газета

EXMO affiliate program