Десятикласник зґвалтував першокласницю, накривши її голову подушкою

27 мая 2011 г. в 18:40

В російському місті Астрахані порушили кримінальну справу на учня десятого класу. 

 

Підлітка звинувачують у зґвалтуванні 8-річної дівчинки.

Трагедія сталася 16 березня цього року. Першокласниця Варвара повернулася зі школи, мама і тато були на роботі, і дівчинка вирішила заглянути в гості до свого 10-річного друга Вадима. Діти жили на одній сходовій площадці, і дружили з дитинства.

Батьків хлопчика також не було вдома і Вадим зголосився допомогти Варварі вирішити задачки. Але діти майже відразу засіли за комп'ютерні іграшки. Через кілька годин у гості до Вадима зайшов 16-річний двоюрідний брат Антон.

Антон став глузувати над молодшими. Врешті він звелів Вадиму залишатися в кімнаті, а Варю потягнув в іншу. Третьокласник чув крики і плач подружки, але побоявся суперечити старшому братові.

"Насильно поваливши дитину на ліжко, він накрив їй голову подушкою і поглумився над нею. Тендітна дівчинка не могла чинити опору. За клопотанням слідчого неповнолітньому підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді взяття під варту", - зазначили прапоохоронці.

Лікарів і поліцію викликала мама Варвари, коли, повернувшись з роботи, застала дівчинку заплаканою.

У відношенні 16-річного підлітка порушено кримінальну справу за статтею здійснення насильницьких дій сексуального характеру відносно особи, яка не досягла 12-річного віку. Розслідування кримінальної справи триває.

 

Источник: tsn.ua

 

Десятикласник зґвалтував першокласницю, накривши її голову подушкою

EXMO affiliate program