Джерело: Льовочкін хоче руками чорнобильців поміняти Азарова на Хорошковського

1 ноября 2011 г. в 17:20

У Адміністрації президента хочуть дискредитувати прем'єр-міністра і на місце Миколи Азарова поставити «свою» людину, приміром, Валерія Хорошковського, повідомляють джерела ТСН.ua.

15.jpg
«У мене є інформація , що сьогоднішню акцію організував Сергій Льовочкін, запеклий ворог Азарова, адже всім зрозуміло, що «пробіли» у соціальній політиці кидають тінь на уряд. Мета цих акцій – домогтися відставки Азарова. Всім же ж відомо про боротьбу груп впливу у ПР», - розповіло джерело.

Політологи підтверджують інформацію про конфлікт між АП і Кабміном і не виключають подібних провокацій.

«Те що, існує конфлікт між Адміністрацією президента і Кабінетом міністрів – це ясна річ, - каже політолог Олексій Голобуцький. – Чи проплачені ці акції з Адміністрації президента, я не знаю. Утім якщо це так, вони дуже підставляють самого президента таким іграми»

Також Голобуцький звернув увагу на те, що акції чорнобильців та афганців більш організовані, ніж акції опозиції.

Нагадаємо лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов висловив здивування тим фактом, що пільговики сьогодні вийшли на мітинг і назвав їх акцію «провокацією».

Він нагадав, що головні вимоги пільговиків уже узгоджені з їхніми керманичами, однак суперечливий законопроект досі не внесено у порядок денний, оскільки "немає відповідних паперів з мокрими підписами".

Щоправда, самі чорнобильці не знають – про що домовилися їхні лідери із владою.

«Де наш лідер? Ау? Немає. Може йому грошей дали? Наші вимоги лишаються в силі, адже пільги нам, як і раніше не виплачують, ми судимося з державою за те, щоб їх отримати», - розповів один з мітингувальників, чорнобилець першої категорії Микола Ілліч з Києва.

 

Источник: ТСН

 

Джерело: Льовочкін хоче руками чорнобильців поміняти Азарова на Хорошковського

EXMO affiliate program