Дід забрав онуку на вулицю, а повернувся напівмертвий від сп’яніння і заявив, що дівчинку не бачив

28 апреля 2011 г. в 17:42

До Ленінського РВ ММУ УМВС звернулась 28 – річна мешканка м. Миколаєва з заявою про те, що у неї зникла 4 – річна донька. Правоохоронці відразу ж почали встановлювати обставини події.

 

Як з’ясувалось, напередодні маленька Оленка пішла на прогулянку зі своїм дідусем. Прогулюючись по місту, дідусь зустрів чоловіка, який теж прогулювався з онукою. Дідусі почали спілкуватися,  а потім пішли «обмити» своє знайомство у найближчому кафе.

 

Коли дідусі, за «душевною» розмовою вживали горілку їх онучки бавились на вулиці. Коли на дворі вже стемніло дідусі напилися так, що навіть не мали змоги пересуватися. Одна з онучок – 9 – річна Вероніка, побачивши нетверезих дідусів запропонувала Оленці піти до неї додому, адже на вулиці було вже темно та холодно. Дівчата прийшли до неї додому де залишились до ранку.

 

Мати Вероніки запитала у Оленки де та проживає, але дівчинка не могла цього пояснити. У той час, коли дівчатка вже вкладались спати, додому повернувся нетверезий дідусь Оленки. На запитання матері де онучка пояснити нічого не міг лише сказав, що дуже напився та загубив дівчинку. Мати відразу ж почала шукати доньку, але її спроби були марними.


Працівники міліції почали відпрацьовувати питні заклади та територію прилеглу до місць перебування зниклої. Пошуки не припинялися до ранку, поки до райвідділу міліції не прийшла мати Вероніки та не привела Оленку. Дівчинку повернуто батькам. Але залишається запитання, хто винен у тому, що 4 – річна безпомічна дитина залишилась наодинці у місті у нічний час?

 

У всякому разі винен дідусь, який, будучи нетверезим,  залишив дитину у небезпеці. Але згідно законодавства всю відповідальність за цю подію будуть нести батьки дівчинки. Проти них складено адміністративний протокол за ст.. 184 КУпАП «Невиконання батьками або особами, що їх замінюють обов’язків щодо виховання дітей.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Дід забрав онуку на вулицю, а повернувся напівмертвий від сп’яніння і заявив, що дівчинку не бачив

EXMO affiliate program