Директор школи на очах учнів оскаженіло бив 9-класника (відео)

27 апреля 2017 г. в 22:48

Побиті ребра, щелепа та черепно-мозкова травма. Так для школяра на Прикарпатті завершився урок. По всьому класу дитину жбурляв не хто-небудь, а цілий директор школи. Рука педагога на своїх вихованців піднімається вже не вперше.

Потерпілий учень розповідає, що директор Василь Ковальчук побив його через фотографію сторінки підручника, яке школяр зробив під час уроку.

«У нас не було в деяких книжок з креслення. І прийшов директор. Він дозволив деяким вставати і перефотографовувати собі на телефон малюнки. Дівчата вставали, знімали. І я встав теж сфотографувати», - розповів Артур Савчук.

Коли директор побачив 9-класника з телефоном у руках, вчитель наче оскаженів. Педагог бив хлопця на очах у шокованих однокласників.

«Взяв за куртку, кинув на крісла на спинки, я впав на підлогу. Потім встав. Він знову взяв мене за куртку і кинув на парту. Ще влігся на мене і почав забирати телефон», - сказав постраждалий школяр.

Щойно Артур вирвався з рук директора, одразу зателефонував родичам. Підлітка у стресовому стані відвезли до лікарні. Медики діагностували травми ребер і голови.

«Травма правої щелепи на обличчі. Забій 10 - 12 ребра. Закрита черепно-мозкова травма. Струс головного мозку. Забій в ділянці правої вилиці», - розповіла бабуся постраждалого школяра Галина Дмитрук.

Каже, що директор пропонував родині 10 тисяч гривень, аби вони забрали заяву з поліції.

Тепер у Дубовецькій школі йде подвійне розслідування. Службову перевірку проводили й самі освітяни. Залучали експертів від районного управління освіти. Але – дивний збіг. У ньому працює дружина директора. В результаті їхньої перевірки виявилось, що учень все вигадав. Але у прокуратури геть інші висновки.

Про інші випадки рукоприкладства від директора школи до учнів, а також про хід справи у суді – дивіться далі у сюжеті.

Надзвичайні новини

EXMO affiliate program