Дівчина убила тримісячну доньку подруги і засунула їй в рот кришку від пива

18 июня 2011 г. в 11:15

Дівчина вбила тримісячну доньку своєї подруги та, щоб приховати сліди насильства, заштовхнула дитині в рот кришку з-під пива - імітуючи нещасний випадок.

2a.jpg

У Свердловській області (Росія) розкрито жорстоке вбивство немовляти, до якого причетна молода подруга матері дитини.

Вона вбила тримісячну доньку своєї подруги та, щоб приховати сліди насильства, заштовхнула дитині в рота кришку з-під пива - імітуючи нещасний випадок.

Дівчина мала наглядати за новонародженою, але вирішила розправитися з нею через те, що немовля гучно голосило.

За підозрою у вбивстві поліція затримала 26-річну Катерину Разумову. Спочатку вона сама звернулася в правоохоронні органи, заявивши про зникнення доньки своєї подруги, заявили в поліції.

Зателефонувавши в РВВС Березовського міського округу дівчина заявила про зникнення тримісячної Маші. За її словами, дівчинку та її дворічного брата Артема залишила під опікою приятельки 28-річна Наталя Семенова, яка виїхала в інший населений пункт на вечірку.

До кінця дня Машу поклали спати на невеликий диван, а хлопчик заснув у іншому приміщенні трикімнатної квартири. Вранці, за словами Катерини, вона та її співмешканець не знайшли дівчинку, тому й вирішили зателефонувати до міліції.

Слідчі провели поквартирний обхід, а також відшукали мати дітей. Відзначимо, що всього у неї семеро дітей, четверо з яких проживають в дитбудинку. Також було встановлено, що жінка вживала всю ніч спиртні напої і до зникнення Маші непричетна.

Подальші слідчі заходи показали, що 15 червня випивала і Катерина, під опікою якої залишалися малюки.

Спочатку Разумова заявила, що дівчинка померла і вона, злякавшись покарання, викинула дитину на смітник, якиц розташовується в 50 метрах від її будинку.

Тіло загиблої було знайдено, але судово-медичний експерт виявив на тілі дитини сліди страшної розправи у вигляді черепно-мозкової травми і переломів ребер.

"І тоді, під пресом незаперечних доказів, Катерина зізналася у вбивстві дівчинки", - додав представник МВС.

За словами підозрюваної, дівчинка довго плакала і не давала спати. Тому Катерина взяла дитину за ноги і вдарила головою об тумбочку з-під телевізора. А після цього пішла спати.

Через деякий час встав з ліжка співмешканець Катерини. Він побачив бездиханне тіло, розбудив подругу і дізнався про те, що трапилося.

Щоб уникнути відповідальності, пара і викинула труп на смітник. "При цьому була виявлена ​​ще одна страшна деталь. В роті у дитини фахівці знайшли кришку від пивної пляшки. Навіщо вона заштовхала її до рота дитини, Катерина пояснити не змогла", - розповіли в поліції.

За словами слідчих, можливо, дівчина сподівалася, що таким чином можна розіграти нещасний випадок - нібито дівчинка проковтнула кришку і задихнулася.

Верхнепишмінскій міжрайонний слідчий відділ порушив кримінальну справу за п. "в" ч.2 ст.105 КК РФ (вбивство малолітньої). Розслідування триває.

 

Источник: nr2.ru

 

Дівчина убила тримісячну доньку подруги і засунула їй в рот кришку від пива

EXMO affiliate program