Дізнавшись про вагітність чоловік ледь не забив дружину до смерті - вона відповіла ножем

17 октября 2011 г. в 13:30

На Миколаївщині дружина повідомила чоловіку радісну звістку, що той стане батьком. У відповідь молодий татусь почав бити жінку по животу та робити все, аби дитя не з’явилося на світ. Життя майбутнього малюка для матері було важливіше, відтак вона взяла ножа і зарізала дебошира.

nog6.jpg

 

Про інцидент у квартирі повідомили сусіди. За їхніми словами, спершу там лунали крики та звуки бійка, після чого все раптово стихло. Коли до помешкання навідались правоохоронці, то всередині знайшли закривавленого господаря. За висновком експертів, чоловік помер від ножових поранень. Головною підозрюваною стала його дружина.


У тому самому підвалі слідчі знайшли ніж зі слідами крові. Фахівці встановили, що чоловіка було вбито саме ним. Дружину загиблого правоохоронці затримали у лікарні. Жінка отримала важкі побої і була змушена звернутися за допомогою. Відбитки пальців на ножі та пацієнтки збіглися, відтак дружині пред’явили звинувачення у вбивстві . Жінка розповіла, що чоловік спробував її вбити, коли почув, що вона завагітніла.


Зі слів жінки, вони побралися півроку тому. Їй та чоловіку виповнилось по 30 років, відтак поява дитини в родині була очікуваною. Радісну подію псувала лише одна вада чоловіка – той любив перехилити чарку і був вкрай ревнивим, тому вважав, що жінка могла завагітніти від когось іншого. За свої ревнощі він зрештою поплатився.


За вбивство чоловіка дружині світить до 15-ти років позбавлення волі. Майбутню дитину вона виховуватиме без чоловіка. П’янками та ревнощами той сам вкоротив собі віку та позбавив можливості побачити свого первістка.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

Дізнавшись про вагітність чоловік ледь не забив дружину до смерті - вона відповіла ножем

EXMO affiliate program