Дочка посадила 70-річного батька на ланцюг замість собаки

3 августа 2011 г. в 15:30

41-річна росіянка втомилася від свого старенького батька і "з виховною метою" прикувала його ланцюгом до дерева та годувала з собачої миски.

15.jpg

 

На хуторі в Ростовській області Росії 41-річна жінка зі своїм чоловіком посадили її 70-річного батька на ланцюг і годували кашею з собачої миски. Просидівши чотири дні під пекельним сонцем, старий з'їхав з глузду.

Донька взялася доглядати за батьком після смерті матері. Михайло важко переживав втрату дружини. Він погано бачив і мав проблеми зі слухом, тож постійно дратував дочку і її чоловіка. Навіть четверо онуків не звертали жодної уваги на діда, пише Life News .

Щоб поспілкуватися з кимось, Михайло почав заходити до сусідів. Тоді дочка вирішила, що старий набридає людям, і посадила його на ланцюг. Обмотавши ногу немічного старого металевими ланками ланцюга, вона скріпила їх болтом, а другий кінець прив'язала до дерева.

Перед дідом поставили алюмінієву миску і дали пляшку води.

"Годували діда хлібом, іноді кашу насипали. Він цілий день сидів або лежав на матраці, який йому кинули під дерево. Він стогнав і плакав, але домашні начебто не помічали його", - розповів дільничний інспектор Юрій Ковальов.

Кілька днів пенсіонера на прив'язі вся сім'я обходила стороною. На четвертий день від спеки та голоду він почав божеволіти і несамовито волати на всю вулицю, кликати по допомогу. Сусід Микола Матвєєв, побачивши старого на ланцюгу, звернувся до правоохоронців.

Наразі донька Михайла перебуває на підписці про невиїзд, вирішується питання про обрання запобіжного заходу для його зятя. Сам пенсіонер зараз у лікарні. Як тільки Михайлу стане краще, його відправлять до притулку для старих.

Щодо подружньої пари порушено кримінальну справу за статтею "Незаконне позбавлення волі". Утім, жінка досі не визнає своєї провини. За її словами, "батько мав посидіти на ланцюгу у виховних цілях".

 

Дочка посадила 70-річного батька на ланцюг замість собаки

EXMO affiliate program