Донецькі партизани підірвали казарми і танки бойовиків

26 февраля 2015 г. в 08:46

Стали відомі подробиці потужних вибухів, які вчора відчув весь Донецьк і навіть сусідня Макіївка.

 
Як повідомляє спікер партизанського загону «Тіні» Олександр Гладкий, було здійснено два підземних вибухи. Першим вибухом був знищений склад боєприпасів терористичного підрозділу «Кальміус». Склад знаходився приблизно в 300 м від захопленого бойовиками будівлі облуправління СБУ на перетин вулиці Щорса та проспекту Миру. Саме цей вибух відчували в Макіївці - від ударної хвилі спрацювали сигналізації на автомобілях майже по всьому місту.
 
Там же в результаті детонації боєкомплекту загорілися три танки і до 5-7 БТРів. Коли бойовики намагалися загасити пожежу, партизани другим вибухом обвалили звід підземного складу.
 
Побічно слова партизан підтверджують дані перехоплення, оприлюднені блогером Олегом Ярчуком.
 
«Р-н н.п. Донецьк. В результаті нез'ясованих обставин вибухом великої потужності знищена база розподільного зберігання підрозділів 7015-й БХіРВТ (* Нижегородська обл.) Обставини, втрати л \ с і техніки уточнюються », - йдеться в даних перехоплення.
 
Друга диверсія партизан торкнулася казарм бойовиків підрозділу «Кальміус», які знаходяться в районі школи №124. В результаті пожежі казарми згоріли. Користувачі соцмереж вчора спостерігали стовп диму в тому районі, проте пізніше повідомлялося, що в результаті спалаху кабелів в підсобних приміщеннях школи сталося задимлення. Про те, звідки саме піднімався стовп диму, уточнень не було.

 

Боевик «Саратов» разоткровенничался о планах захвата украинских городов

По материалам: svidok

EXMO affiliate program