Донецькі сепаратисти готуються штурмувати прикордонні частини, щоб пустити російські війська

14 апреля 2014 г. в 16:12

Донецькі сепаратисти мають намір захопити місцевий аеропорт, підприємства життєзабезпечення міста, військові та прикордонні частини, митниці тощо.


Про це сьогодні на засіданні сепаратистів самопроголошеної “Донецької народної республіки” в ОДА заявив один із загарбників Володимир Макович, пише “Сегодня ”.


“Підприємства усіх форм власності, від тих, які займаються прибиранням сміття до очищення зливів, а також вокзал, аеропорт , прикордонні служби , військові частини , митниці – ви повинні все брати під контроль”, – заявив Маковичі. При цьому він закликав “ніде не застосовувати силу”.


Також Маковичі повідомив, що 15 квітня члени ДНР “повинні привезти від київської влади згоду на передачу на користь територіальних громад будівель міських, районних та обласних адміністрацій”.


“Передавати будуть місцеві керівники . Під присягу. Хто не захоче – змушувати не будемо. Напише заяву про відставку і посвідчення покладе на стіл. Їх функції виконуватимуть перші заступники . Макіївка вже привезла такий договір “, – повідомив Маковичі.

EXMO affiliate program