Доставка суші у Києві "Арасака" Суші - Персональне суші-шоу у вас вдома

27 февраля 2024 г. в 17:32

Сьогодні доставка суші Київ від "Арасака" дозволяє не тільки насолодитися неповторним смаком суші різних видів, а й стати частиною культури Японії, не залишаючи хату. Ми доставляємо суші по всьому місту, у тому числі працюємо і Дарницьким районом. Також у нас доступний самовивіз.

Класичні суші, у яких їх особливості

Суші в Японії почали готувати ще кілька століть тому. Спочатку це був рис, у якому зберігалася риба. Після того як рибу з'їдали, рис викидали. Але ощадливі японці вигадали, як вживати в їжу та рис.

Його обмакували в соус, а зверху для надання смаку клали шматочок риби. Так з'явилися суші. У традиційній рецептурі у блюді використовується сира риба, але в адаптованому варіанті, в європейських країнах використовують слабосолену або копчену рибу.

Основним інгредієнтом у суші різних видів виступає рис. Різниця полягає лише у використовуваних начинках, приправах та способах, у яких вони поєднуються між собою. Ті самі інгредієнти можуть застосовуватися по-різному.

Види суші

До класичних японських суші належать нігірі та гункани. Вони відрізняються компонентами, які використовуються для приготування.

Подивіться

Вигляд суші, що зустрічається досить часто. Є грудочкою рису, який формується за допомогою рук. Зверху на рис кладеться невелика кількість васабі і на нього укладається скибочка лосося, тунця, іншої риби або морепродукту. Іноді нігірі можуть зв'язуватися тонкою стрічкою норі.

Гункани

Мають довгасту форму та нагадують човник (у перекладі слово означає «корабель»). Рисова грудочка по периметру обертається листом норі, що й дозволяє надати форму суденця. Зверху викладаються начинка з риби чи кількох продуктів, ікра, сир тощо.

Доставка суші у Києві Арасака

Сашимі

Також є підвидом суходолу, але готується без рису. Національна страва Японії є тонкими шматочками сирої риби або морепродуктами, нарізаними порційно. До них подається маринований імбир та соєвий соус.

Щоб насолодитися унікальною японською кухнею не обов'язково їхати до цієї країни чи відвідувати ресторан. Для цього необхідно тільки замовити суші arasaka.com.ua, де меню представлено великою різноманітністю.

Традиційні гункани та нігірі готуються згідно з класичною рецептурою зі свіжих та добірних продуктів, тому якість наших страв на найвищому рівні. Також у нас доступні ціни на весь асортимент суші та ролів, для постійних клієнтів діють акції та знижки.

EXMO affiliate program