Дружина педофіла 5 років "здавала" йому у ліжко своїх дочок

1 октября 2011 г. в 15:45

Верховний суд Татарстану (Росія) починає розгляд кримінальної справи відносно 39-річного чоловіка та його 40-річної дружини, які схиляли до статевих стосунків неповнолітніх доньок жінки.

 nasilie14.jpg
На лаву підсудних сідають 40-річна мешканка Альметьєвська Гузалія Ахмадуліна та її чоловік Мумінжон Ерматов, який переселився до Росії з Киргизстану кілька років тому.

Заробітчанин працював на одній з автомийок і там же познайомився з майбутньою дружиною, яка вже виховувала дочок у віці 10 і 15 років.

Спочатку Мумінжон доглядав за Гузалією, потім вони стали жити разом. А ще через рік зареєстрували свої відносини в РАГСі. До того часу уродженець Киргизії вже оформив російське громадянство.

Незабаром в сім'ї народилися два хлопчики, а саме подружжя вирішило змінити квартиру на приватний будинок. Нові сусіди хвалили пару і відзначали, що Мумінжон дуже добрий і турботливий.

Через деякий час Гузалія помітила, як чоловік домагається її старшої дочки. Влаштовувати скандал жінка не стала, оскільки боялася зруйнувати шлюб. Незабаром вітчим вже не соромився і відкрито жив разом і з дружиною, і з її старшою дочкою. Але й цього йому здалося мало, і тоді педофіл почав чіплятися до 10-річної падчерки, пише "Комсомольская правда ".

Дівчинка спочатку опиралася, і тоді на стороні розпусного глави сімейства виступила її мати. Спільними зусиллями подружжя зломило опір дитини. Слідчі вважають, що протягом п'яти років Мумінжон жив разом з трьома жінками: з двома - добровільно, а з молодшою ​​- з примусу.

Викрити "багатоженця" допомогли шкільні вчителі. Педагоги помітили, що дівчинка замкнулася. Тоді дитячий психолог зміг розговорити дитину і, дізнавшись про причину депресії, негайно повідомив про подію в поліцію.

"Загалом обвинуваченому інкримінується 141 епізод злочинної діяльності, - повідомили в прес-службі слідчого управління Татарстану. - Крім того, в ході розслідування кримінальної справи були також отримані докази про причетність матері потерпілої до двох епізодах скоєних злочинів".

На перших допитах Мумінжон охоче давав показання і доводив, що все відбувалося за обопільною згодою. Але потім він відмовився відповідати на запитання слідчого. Аналогічну стратегію з самого початку вибрала і Гузалія. На даний момент Мумінжон Ерматов заарештований, а Гузалія Ахмадуліна знаходиться під підпискою про невиїзд.

 

Дружина педофіла 5 років "здавала" йому у ліжко своїх дочок

EXMO affiliate program