ДТП на Тернопільщині: є травмовані

22 августа 2014 г. в 10:38

Двоє дітей та двоє дорослих отримали травми голови в ДТП, яка трапилась в Чорткові на вул. Копичинецькій близько 23.00 20 серпня.


За кермом іномарки, яка, за попередніми даними стала причиною аварії, була жінка.

Повідомлення про потерпілих в ДТП надійшло від чергового лікаря Чортківської райлікарні, — каже інспектор сектору профілактичної роботи обласної державтоінспекції Микола Ігнатченко. – Встановлено, що 32-річний водій автомобіля «Тойота – Ауріс» виїхала на зустрічну смугу, чим не надала перевагу в русі автомобілю ВАЗ-21099, який рухався в зустрічному напрямку.

Внаслідок ДТП четверо пасажирів з травмами голови звернулись до лікарні, з них двоє – діти. В одного зі школярів, окрім струсу мозку за закритої черепно-мозкової травми, забій нижньої щелепи. Інший ще травмував праву руку.

У Кременецькому районі 20 серпня в ДТП травмувались ще троє мешканців сусідньої Рівненщини.

Поблизу с. Куликів близько 18.15 «лоб у лоб» зіткнулись дві іномарки, — розповіли у ДАІ. — 39-річний водій автомобіля «Рено-Меган» допустив лобове зіткнення з «Мерседес-Спрінтер». Обоє – мешканці Рівенської області.

За меддопомогою з травмами голови та забоями звернулись обидва водія і пасажир «Мерседеса». Водій останньої іномарки потрапив до реанімації. Його пасажир – до травматології.

Кількість ДТП з травмованими та й самих поранених в аваріях людей останнім часом зросла. Донедавна загиблих, у порівнянні з аналогічним періодом минулого року, було значно менше. Однак, лише аварія, яка трапилась 18 серпня у Бучацькому районі, забрала життя 6 людей. Цю ДТП називають найжахливішою за останні роки.

Ми вкотре звертаємось до водіїв з проханням, аби не порушували елементарних правил руху, були уважними і обережними на дорозі, — каже Микола Ігнатченко. — Бо навіть незначне порушення може призвести до загибелі чи травмування людей.

 

По материалам: infoprostir

EXMO affiliate program