ДТП у Харкові: з'явився новий скандальний нюанс про Зайцеву

12 сентября 2018 г. в 06:41

Підозрювана у справі щодо смертельної ДТП у Харкові Олена Зайцева не могла відвідувати весь курс водіння в автошколі "Транстур", випускницею якої вона є. Згідно з даними міграційної служби, під час навчання дівчина перебувала за кордоном.

Як пише місцеве видання "Харьков Today", наприкінці серпня правоохоронці провели обшуки в будівлі автошколи і вилучили документи з жовтня по листопад 2015 року, тобто за період навчання підозрюваної.

"Відомо, що в автошколі Зайцева навчалася з 2 жовтня по 27 листопада, а 5 грудня отримала права. Слідчі сумніваються в тому, що підозрювана у ДТП відвідувала автокурси, адже за даними Державної міграційної служби, з 8 по 11 жовтня вона перебувала поза межами України" , - зазначили у виданні.

"Транстур" продовжує роботу у штатному режимі, проте суд наклав арешт на деякі їхні документи.

"Так, заняття проходять після обшуків. Директору погано стало, її швидка відвезла", - переказали заяву автошколи у "Харьков Today".

Нагадаємо, що у жовтні 2017 року у Харкові зіткнулися Lexus, за кермом якого була Зайцева, і Volkswagen, яким керував другий підозрюваний Геннадій Дронов.

Після зіткнення "Лексус" вилетів на тротуар і збив 11 пішоходів. На місці загинули п'ятеро осіб, ще одна людина померла від травм у лікарні. Зайцеву і Дронова взяли під варту і досі проводять розслідування їхньої вини.

Також у липні стало відомо, що підозрювана Олена Зайцева на момент аварії була у стані наркотичного сп'яніння.

Обозреватель
EXMO affiliate program