ДТП в Кривому Розі: з'явилися нові подробиці смерті підозрюваного в СІЗО

6 мая 2018 г. в 10:47

Смерть Олександра Волкова, підозрюваного в скоєнні страшної ДТП, в результаті якої загинули 11 осіб, була біологічною. Ніяких ознак насильства не виявлено. Про це повідомив представник заступника міністра юстиції Дениса Чернишова Юрій Маслак.

Лікарі діагностували у підозрюваного гостру серцеву недостатність, яка, ймовірно, стала причиною смерті. Медики також підтвердили, що в СІЗО Волков потрапив з раком легкостігмоідного відділу товстої кишки, а також канцероматозом черевної порожнини. Крім цього, в результаті ДТП Волков отримав кілька закритих переломів ребер, закриту травму голови і розрив лівої легені, повідомив Маслак.

За його словами, про погане самопочуття Волкова вранці 5 травня повідомив його співкамерник.

"Вранці 5 травня співкамерник Волкова повідомив старшому по корпусу, що Волкову стало погано. По прибуттю персонал виявив Волкова на його спальному місці без ознак життєдіяльності. Наявних ознак насильницької смерті виявлено не було. Негайно викликали реанімаційну карету швидкої допомоги, з 10:40 до 11:10 медичний персонал проводив реанімаційні заходи, які позитивних результатів не дали", – розповів Маслак. Об 11:10 лікарі констатували смерть Волкова, сказав він.

Остаточна причина смерті Волкова буде встановлена після розтину, уточнив Маслак.

Громадське Радіо

EXMO affiliate program