Двоє хлопців забили до смерті молодого чернігівця

12 мая 2011 г. в 19:22

Днями близько 5:30 ранку до чергової частини Чернігівського міського відділу міліції надійшло повідомлення про те, що біля перехрестя проспекту Миру та вулиці Щорса виявлено труп невідомого чоловіка.

 

На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу УМВС і керівництво УМВС та Чернігівського міського відділу.


На місці пригоди працівниками слідчо-оперативної групи було встановлено особу загиблого та згодом, в ході судово-медичного дослідження, з'ясовано причину смерті - набряк-набухання головного мозку, субарахноїдальний крововилив, внутрішньочерепна травма.


В ході роботи міліції по розкриттю даного злочину по орієнтуванню чергової частини міськвідділу УМВС, спільними зусиллями співробітників карного розшуку «міста» та «області» були затримані троє підозрюваних, які дали правдиві свідчення, та розповіли, що сталося того злополучного ранку в центрі міста.


Деякі представники двох компаній молодих людей-відпочивальників одного з розважальних закладів щось не поділили між собою, зараз вже ніхто з них і не згадає що саме. Сварка швидко переросла в бійку між окремими членами двох груп молодиків. Інші намагалися втихомирити «бійців» та припинити конфлікт. Один з учасників сутички вдарив свого супротивника та почав тікати. За ним навздогін кинулося троє - потерпілий та два його товариші.


Наздогнавши втікача за яких ось двісті метрів від місця бійки, переслідувачі почали бити хлопця руками й ногами по чому попало. Зупинилися лише тоді, коли нещасний знепритомнів. Відтягнувши ледь живе тіло з проїжджої частини, зловмисники наостанок ще й пограбували свою жертву, забравши мобільний телефон та каблучку. На цей момент до місця трагедії підбігли й інші учасники та свідки кривавого побоїща. Хтось з них здогадався викликати «швидку». Але лікарі, що прибули на місце пригоди, лише констатували смерть потерпілого. Тілесні ушкодження виявилися не сумісними з життям.


На даний час всі троє підозрюваних затримані і перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Вони зізналися у скоєному та дали правдиві свідчення. Пограбовані речі у затриманих вилучені. Проведено відтворення обстановки та обставин події.


Наразі за даним фактом слідчим управлінням УМВС України в Чернігівській області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.121 Кримінального Кодексу України «умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого», яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Розслідування даної справи триває.


Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Двоє хлопців забили до смерті молодого чернігівця

 

EXMO affiliate program