Екс-радник Путіна впевнений, що Крим і Донбас повернуться в Україну (Відео)

30 мая 2017 г. в 20:53

Анексований Крим і окупований Донбас обов’язково повернуться у склад України, нішого бути не може. В цьому переконаний екс-радник президента Росії, російський економіст і політолог Андрій Ілларіонов.

«Те, що російсько-український кордон буде відновлено згідно з нормами міжнародного права, Статутом ООН, заключним актом Наради з безпеки в Гельсінкі, Будапештським меморандумом – це абсолютно точно… Це навіть не обговорюється», — заявив Андрій Ілларіонов.

Він був радником президента Росії з економічних питань впродовж 5-ти років і добре вивчив Путіна.

«Кажуть, що Путін утратив зв’язок із реальністю, але він дуже любить, коли його сприймають саме таким», — сказав Ілларіонов.

За твердженням Ілларіонова, Путін добре розуміє, скільки на ньому крові. Щодо України, то Путін не виграв того, що планував у 2014 році, однак він не з тих людей, які просто так кидають те, що вважають своєю місією. А Путін переконаний, що його мсією є відновлення СРСР в тій чи іншій формі.

Як Володимир Путін обводить увесь світ навколо пальця, чому російський президент – прозахідний політик, чи втручалася Російська Федерація у президентські вибори у США й Франції, скільки ще років Володимир Путін буде при владі, коли Україна вийде з політичної й економічної кризи, чому мінський формат руйнує країну та коли Крим і Донбас повернуться до складу України, розповів в інтерв’ю програмі «Гордон» на каналі «112 Україна» російський економіст і політолог, екс-радник президента Російської Федерації Володимира Путіна Андрій Ілларіонов.

EXMO affiliate program