Фанатку "На-На" у ванній зарізала ревнива подруга

13 июля 2011 г. в 10:14

Вбивцею лідераки фан-клубу "На-На" Маргарити Гильової виявилася подруга жертви. Основним мотивом слідчі вважають ревнощі.

 4.jpg
Дівчина на ім'я Вікторія вже оформила явку з повинною і детально розповіла про мотиви і обставини злочину.

"Дівчина розповіла про мотиви злочину, який було скоєно наприкінці червня. Вона розповіла про обставини вбивства, докладно описала, як розправилася з подругою, і перерахувала все, що викрала з будинку Маргарити Гильової", - розповіли виданню Life News в правоохоронних органах.

Після цього у слідства не залишилося сумнівів у тому, що саме вона скоїла вбивство .

За даними поліції, основною версією злочину є ревнощі. Наразі вирішується питання про арешт дівчини і висунення їй обвинувачення.

Маргарита Гильова, яка очолювала фан-клуб поп-гурту "На-На", була знайдена ​​мертвою в своїй орендованій квартирі на Волгоградському проспекті у Москві. Тіло дівчини виявили у ванній з численними ножовими пораненнями.

Правоохоронці з'ясували , що вбивця задушив Гильову електричним шнуром, завдав жінці декілька ножових поранень в груди, а після встромив ніж їй у горло.

З квартири зникли деякі фотографії, стільниковий телефон і ноутбук, були вирвані кілька сторінок із записної книжки вбитої.

 

Фанатку "На-На" у ванній зарізала ревнива подруга

EXMO affiliate program