Фатальне Інтернет-побачення. На Донеччині у каналізаційному колодязі знайшли труп 20-річної дівчини

18 октября 2011 г. в 12:59

Про загиблу було відомо, що вона пішла на зустріч із хлопцем, якого знайшла на сайті знайомств. Причини трагедії слідчі знайшли у тому самому колодязі.

nasilie9.jpg
Інцидент стався у місті Горлівка. На пустирі у технічному колодязі люди натрапили на труп дівчини. Загиблою виявилась 20-річна студентка місцевого ПТУ. За висновком експерта, причиною смерті стало удушення. Слідчі з’ясували , напередодні дівчина пішла на побачення з хлопцем, з яким познайомилась на сайті знайомств.

У тому ж колодязі слідчі знайшли телефон, який належав дівчині, та за номерами вийшли на підозрюваного. Ним виявився той самий хлопець, з яким вона познайомилась в Інтернеті. Коли його затримали, правоохоронці почули моторошне зізнання.

Як виявилось, 30-річний чоловік уже був двічі засуджений і ніде не працював. На прожиток заробляв знайомствами з дівчатами на Інтернет-сайтах. Під час зустрічей ловелас грабував жінок та погрожував смертю, якщо ті розкажуть міліції. Останню жертву чоловіку залякати не вдалося, тому він її просто вбив .

За вбивство дівчини чоловіку загрожує 15 років тюрми. Бажаючих знайти своє кохання через Інтернет слідчі застерігають. Шахраї теж не сидять на місці, тому замість своєї долі ви можете знайти погибель.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

Фатальне Інтернет-побачення. На Донеччині у каналізаційному колодязі знайшли труп 20-річної дівчини

EXMO affiliate program