Фейкову зв'язку «Борис Тодуров – Віктор Медведчук» створив політтехнолог Уляни Супрун (відео)

10 января 2017 г. в 13:43

Проти кардіохірурга Бориса Тодурова працює сценарій показової дискредитації шляхом створення фейкових інформаційних прив'язок до одіозних політиків.

За даними журналістів, автором інформаційного сценарію є особистий політконсультант Уляни Супрун – Брайан Меффорд (Brian Mefford), послуги якого коштують близько двох мільйонів гривень на місяць.

Найбільш резонансно, як зазначається у статті, спрацювала саме та частина сценарію, яка створює фейковую інформаційну зв'язку «Борис Тодуров – Віктор Медведчук». За словами відомого політтехнолога і контр-піарника Олександра Нойнеца, підключення командою МОЗ до інформаційної війни проти Бориса Тодурова самого Медведчука – це дуже сильний піар-хід.

«Відтепер у будь-якій мало-мальськи неоднозначній ситуації проти Супрун виступати просто неможливо, ситуація для Супрун навіть краще, ніж ідеальна. А для громадян – ні. Критика МОЗ відтепер стала неможливою, тому що ти стаєш автоматично не борцем з корупцією в медицині, а представником Медведчука», – написав Олександр Нойнец на своїй сторінці в Фейсбук.

Як зазначається, американський політтехнолог Брайан Меффорд працює в Україні як представник Атлантичної ради (Atlantic Council) та Міжнародного республіканського інституту, до складу якого також входять відомі в нашій країні сенатор-республіканець Джон Маккейн і Пол Манафорт – політконсультант Віктора Януковича, а також новообраний американський президент Дональд Трамп.

Приналежність американського політтехнолога Уляни Супрун до клубу республіканських консультантів – ключовий елемент для розгадки сценарію дискредитації Бориса Тодурова – пояснює видання. На його думку, виявлення зв'язку в. о. міністра Супрун з Меффордом і Манафортом – це відповідь, яким чином піар-технлогам МОЗ вдалося залучити в розпал інформаційної атаки таку політичну постать як Віктор Медведчук.

Нагадаємо, «підтримка» з боку Віктора Медведчука не просто «не потішила» самого кардіохірурга Тодурова, але й змусила його зробити екстрене відео-спростування.

nnovosti

EXMO affiliate program