Жахи по-хмельницьки. Вони приходять уночі і висмоктують все до крапельки

17 июня 2012 г. в 11:49

В регіоні затримали не вампірів, а злочинну групу, яка зливала вночі пальне з вантажних машин.

Щоб залучити до злочинів нових крадіїв, організатори офіційно працевлаштовували новобранців і платили легальну зарплату.


Крадіжки пального з ваговозів почалися в області з початку року. Водії транзитних фур, які ризикнули зупинитися на ніч біля траси, гірко шкодували про своє рішення. Вранці з’ясовувалось, що машина не може навіть торкнутися з місця – пальне з баків було злито до краплі.


На слід злочинців допомогла вийти їхня жадібність. Правоохоронці встановили, що разом із новою крадіжкою пального у сусідніх областях невідомі підприємці раптово починають торгувати на дорозі дешевою соляркою. Коли оперативники під’їхали до фургона бізнесменів на трасі, пальному промислу настав каюк.


Троє чоловіків пояснили, що зливали солярку по ночах із вантажівок. Щоб не привертати зайвої уваги, крали в одній області, а продавали в іншій. Справи йшли настільки вдало, що нових крадіїв навіть офіційно брали на посаду менеджера і платили зарплату.


За словами крадіїв, на їхньому рахунку понад 10 крадіжок, однак, на думку слідчих, ця цифра насправді в рази занижена. Щоб врятувати свою машину від набігів злочинців, правоохоронці радять зупинятися на стоянках, які охороняються.

EXMO affiliate program