Галина Герега запровадила дрес-код для столичних чиновників, щоб не 'дратувати людей' діамантами

20 мая 2011 г. в 14:22

Новий секретар Київради Галина Герега, яка вважається однією з найбагатших жінок України, запровадила дрес-код для столичних чиновників, заборонивши їм носити діаманти і "дратувати людей вбранням від Шанель".

 

"Одяг, зовнішній вигляд і аксесуари співробітників мають відповідати публічному місцю. Не треба дратувати людей вбраннями від "Шанель" і сумками від "Луї Віттон" і дорогими мобільними телефонами. Все має відповідати задекларованим доходами", - висловила побажання Герега, цитує газета "Сегодня".

Вона також порекомендувала чиновникам їздити на скромних машинах і скоротити кількість особистої охорони тим, хто приводить з собою до мерії по два-чотири сек'юріті. Та й у цілому відповідати доходам - зарплата співробітників Київради, включаючи помічників депутатів, які працюють у фракціях, становить в середньому 4 тисячі гривень.

У самій Київраді кажуть, що ніхто не чинить опір нововведенням.

"А ми і так дотримувалися дрес-коду. До речі, як нам розповіли, сама Герега, яка в'їхала в кабінет Довгого, зробила його скромнішим. Вона прибрала картини і дорогу апаратуру, зокрема, систему секретар-директор. Меблі у неї залишилися колишні. Вони не були на балансі Київради. Її завіз за свій рахунок Довгий, але не став вивозити з кабінету. Він забрав тільки свої речі. Жодних особистих речей, які свідчать про її захоплення, в кабінеті немає", - розповів один з депутатів.

Крім того, Герега заявила про майбутнє скорочення апарату на 20%. "Галина Федорівна за цей час переглянула, хто чим займається, скільки буває на роботі, як працює і поводиться. Мабуть, хто не виконуватиме нові вимоги, той і піде", - повідомило джерело.

До речі, сама Герега, як відомо, в 2010 році разом з чоловіком увійшла до ТОП-200 найбагатших людей України, посівши там 26-е місце, - подружжя є власником мережі відомих будівельних супермаркетів "Епіцентр". Як дізналися журналісти, Гереги живуть в елітному будинку на Печерських Липках у квартирі з ремонтом за 2 мільйони доларів, їздять на престижних автомобілях - Range Rover і Mercedes С класу.

 

Источник: segodnya.ua

 

Галина Герега запровадила дрес-код для столичних чиновників, щоб не 'дратувати людей' діамантами

EXMO affiliate program