Герман: організатори сутичок у Львові працювали на Тимошенко

10 мая 2011 г. в 16:48

Радник президента вважає, що БЮТ спробує скористатися скандалом у Львові, щоб повернути втрачену популярність.


Сутички у Львові на День Перемоги вигідні Юлії Тимошенко. Про це у своєму блозі на сайті "Українська правда" написала радник президента Ганна Герман.

За її словами, сутички "завдали Львову і Україні в цілому тільки шкоду". "А отже - вигідне тим, хто не хоче бачити Україну в колі європейських держав, хто не бажає, щоб Львів багатів з туризму, хто всіляко намагається підбурювати європейських політиків проти української влади (дивіться, мовляв, що там коїться)", - зазначила Герман.

"Той, хто все організував у Львові, безперечно, працював на вузькопартійний інтерес Тимошенко", - наголосила радниця президента.

За її словами, "9 травня показало львів'янам партію "Свобода", що набирала вже була достатньо високі рейтинги, в найгіршому світлі".

"Безперечно, після цього рейтинги "Свободи" у Львові впадуть. І БЮТ отримає шанс відвоювати втрачені позиції. Зараз БЮТ намагається творити пропаганду, що, мовляв, скандалами у Львові хтось хотів відвернути увагу людей від економічних проблем", - зазначила Герман.

"Але це не так. Ті дурниці, якщо не казати різкіше, що їх накоїла "Свобода" у Львові, зашкодили лише їй. За такого масштабу провокацій місцева влада і міліція не мали шансу уникнути ексцесів", - заявила вона.

"Який же висновок треба зробити? Перше, покарати провокаторів. А далі – переступити через цю ганьбу і йти вперед", - додала Герман.

 

Источник: tsn.ua

 

Герман: організатори сутичок у Львові працювали на Тимошенко

EXMO affiliate program