Жінка під час сексу зламала коханцю шию і викинула його помирати на пустирі

3 июля 2011 г. в 15:52

Пара усамітнилася для любовних втіх у машині і жінка у пориві пристрасті зламала коханцеві шию. Чоловік помирав на пустирі два дні.

27a.jpg

 

У Волгоградській області Росії жінка під час сексу в машині випадково зламала шию своєму коханцю і викинула його на безлюдному пустирі. Чоловік помирав два дні.

Тіло 57-річного чоловіка поруч з автомобілем виявили слідчі. Видимих тілесних ушкоджень вони не помітили, але звернули увагу, що у чоловіка були приспущені штани. Медексперти встановили, що він помер від перелому шиї.

"Хребці були повністю переламані. Складалося відчуття, що на нещасного напали ззаду і повернули голову на 360 градусів. Ми навіть думали, що він став жертвою сексуального маніяка, але причина виявилася куди банальнішою", - розповів слідчий Олексій Павлов.

Правоохоронці встановили, що у загиблого довгий час була коханка. Під час допиту вона зізналася, що випадково вбила чоловіка.

За її словами, в той день вони усамітнилися в затишному містечку і пристосували заднє сидіння машини під ліжко. Але в пориві пристрасті жінка відчула себе недобре і з силою відштовхнула від себе коханця. Той ударився об ручку машини.

Вона не знала, що чоловік страждав хворобою Бехтерева (запалення міжхребцевих суглобів, що призводить до їхнього зрощення) - шийні хребці переломилися.

Кинувши коханого напризволяще, жінка втекла, а він помирав дві доби.

Зараз щодо неї порушено справу за статтею "вбивство ", але найближчим часом слідчі мають намір перекваліфікувати злочин за іншою статтею - "спричинення смерті з необережності".

 

Источник: tsn.ua

 

Жінка під час сексу зламала коханцю шию і викинула його помирати на пустирі

EXMO affiliate program