Жінку добу шукали у Києві в метро

17 октября 2014 г. в 13:17

Добу шукали в метро 29-річну вірменку. Із 49-річною матір'ю приїхала у Київ на лікування. Має психічні вади. На пере­садочній станції Золоті Ворота загубили одна одну.


— Матір підійшла до чергових міліціонерів. Описала доньку, прикмети передали працівникам усіх станцій. Пошуки ускладнило те, що жінка — неконтактна. Не розуміє нашої мови. А через хворобу агресивно налаштована до сторонніх людей, — розповідають у міській міліції. — Її знайшли наступного ранку на Палаці Спорту. Це інша гілка метро. Чергові обмежили простір, аби вона далі нікуди не пішла, і чекали на матір. Через її неконтактність не могли запросити до кімнати міліції — попити чай та перечекати. Камери спостереження показують, що на ніч вона виходила з метрополітену. Де саме була, не знаємо. Вона трохи налякана, але неушкоджена.


Люди в метро губляться часто. Особливо ті, хто вперше приїхав у місто. Пару років тому брат із сестрою з села шукали кращої долі в столиці. Мали один мобільний на двох. На першій же станції загубилися. Він сів у поїзд, а вона не встигла. Дівчина описала міліціонерам брата і його знайшли на Чернігівській. Такого, щоб хтось залишився всередині на ніч, бути не може. Всі станції перевіряють перед закриттям. Крім того, метро має своє нічне життя — тут залишаються робітники, їздять ремонтні бригади.

 

По материалам: gazeta

EXMO affiliate program