Гіркін зізнався у всіх гріхах і пройшовся "по Захарченку

18 марта 2017 г. в 01:07

Колишній ватажок терористів "ДНР" Ігор Гиркин (Стрєлков) стверджує, що якби не він, то "ніякої" ДНР "в помині не існувало б".

"Те, що я зловмисно здав половину території" ЛНР "і" ДНР "- з'ясувалося вже давно Нещодавно вийшло на поверхню, що Маріуполь - .. Теж я здав Скоро з'ясується, що" безальтернативний Мінськ"- теж через мене", - написав російський бойовик на своїй сторінці в "Вконтакте".

Також Гиркин пройшовся по нинішньому ватажкові проросійських Терористів на Донбасі Захарченко Олександру, якого він іронічно називає "геніальним керівником" і "паном".

"Тепер залишилося дочекатися, коли з'ясується, що з врученням паспорта Джигурда пана Захарченка підставив ... хто б ви думали? Ну, да, а кому ж ще? Адже якби я не вторгся в мирну процвітаючу Україну або не став після виходу зі Слов'янська заходити в Донецьк -...! то ніякої ДНР в помині не існувало б Відповідно, не було б у неї ні паспортів, ні такого геніального керівника, як пан Захарченко Нікому нічого було б і вручати Аргумент залізний Раджу троля-ботів взяти на озброєння " , - додав колишній так званий "міністр оборони ДНР".

mykyiv.com.ua

Привет российским снайперам: первая украинская дальнобойная винтовка

EXMO affiliate program