Жителька міста Козятин, що на Вінниччині, боїться бути заживо похованою у свій квартирі

19 сентября 2011 г. в 15:50

Помешкання розвалюється просто на очах. І винен у цьому сусід – впевнена жінка. Він  відрізав колись спільний дах і дерев’яні конструкції, через що квартира сусідки почала затікати.

 11.jpg

Не благими намірами вимощена дорога від квартири священика до житла простої вірянки – у Козятині святий отець ремонтує своє житло, а падає чуже. Будинок на 4 квартири, каже Тетяна, священик зачепив  ремонтом.  Тепер у нього буде нове житло, а в жінки розпадається її стара квартира. Горище посунулося і  протікає, а сира штукатурка починає поволі осипатися.


Через сирість стіни відходять,  уже з’явилися такі наскрізні дірки, що в них запросто пролізе рука. Квартальний комітет, який Тетяна спеціально викликала  до себе в гості, визнав, що  квартира аварійна і винен у цьому сусід, священик.


Дружина священика пояснює – вони повинні були затіяти ремонт, бо інакше їхня  квартира також впала б.  Те, що в сусідки посунулося житло, то це її особиста проблем,  – сказала матушка.  


Помирити сусідів намагалася міська рада – тричі сюди приїжджала комісія, тричі заявляла – треба шукати спеціальну організацію, яка б встановила, на скільки зруйновано квартиру і хто в цьому винен. Але оскільки житло Тетяни приватизовано, то вона хоч-не-хоч, а повинна замовляти експертизу сама. Врешті чиновники дійшли висновку – треба просити священика, щоб він відремонтував зруйновану частину чужої квартири за свої гроші.


Коли приїхала знімальна група, священик не вийшов зі своєї кватири, його дружина сказала – нікому вони ремонт не робитимуть.

 

Тож скоріше всього Тетяні доведеться або шукати гроші на відновлення стіни, або зимувати під дірявим дахом. 

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

Жителька міста Козятин, що на Вінниччині, боїться бути заживо похованою у свій квартирі

EXMO affiliate program