Головні сили АТО будуть спрямовані на Горлівку

25 июля 2014 г. в 14:39

Після звільнення Лисичанська, головні сили АТО будуть спрямовані на Горлівку, як на стратегічний пункт на шляху до Донецька.

 

Про це під час брифінгу повідомив речник Інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко, передає кореспондент Укрінформу .


«Щойно горлівське угруповання буде знешкоджене, відкриється прямий шлях до обласного центру - Донецька. При цьому йде блокування Донецька з інших боків, щоб не дати бойовикам можливості покинути місто або отримати підкріплення з боку кордону», - сказав Лисенко.


За його словами, АТО демонструє помітні успіхи, які постійно нарощуються, адже «майже кожного дня звільняються населені пункти».


Водночас, ці перемоги даються з великими труднощами, адже російські найманці мають великий бойовий досвід і прекрасне оснащення.


«Сказати, що це дуже легко вдається, - буде неправдою. Ми маємо справу з дуже досвідченими людьми, які прийшли з Росії. Це - найманці, які мають великий бойовий досвід, проте вони не витримують навіть за допомогою і російської сторони і тих людей, яких вони насильно змушують брати зброю та разом з ними виступати проти сил АТО, їм це все рівно не вдається», - зазначив Лисенко.

EXMO affiliate program