Головний спамер планети в своєму офісі ґвалтував дівчат з психічними відхиленнями

1 июня 2011 г. в 11:34

У Росії поліція завершила розслідування кримінальної справи проти 38-річного програміста і бізнесмена Леоніда Куваєва. 

 

Кілька років тому він отримав титул головного спамера на Землі, а тепер чоловіка викрили в серійних зґвалтуваннях неповнолітніх.

Як повідомляється , жертвами педофіла ставали вихованки інтернатів з відставанням у психічному розвитку, яких він підшукував по Інтернету. Самі злочини скоювалися в офісі комерсанта, де він обладнав апартаменти для любовних утіх.

Куваєв під вигаданим ім'ям знайомився з дівчатами від 13 до 18 років, які є вихованками дитячих будинків та шкіл-інтернатів і страждають психічними відхиленнями. Зловмисник схиляв неповнолітніх до надання сексуальних послуг. Слідчим вдалося встановити особи десяти постраждалих.

Вибравши жертву, підозрюваний пропонував або гроші за секс-послуги, або пропонував  покататися на машині. За згоду маніяк дарував школяркам стільникові телефони. Однак ці автомобільні прогулянки завжди закінчувалися однаково - в офісі підозрюваного.

В офісі Куваєва правоохоронцями була виявлена ​​кімната, обладнана душем, сауною, джакузі і величезним ліжком. Там же були вилучені батоги, наручники і еротична білизна. Якщо жертва чинила опір, то Куваєв застосовував фізичну силу і жорстоко гвалтував потерпілу

У поліції повідомили, що на допитах обвинувачений вів себе спокійно і стверджував, що навіть по-своєму "піклувався" про своїх гостей, цікавлячись їх особистим життям.

"Зрозуміло, що якщо у дівчини є молода людина, то йому це не сподобається. І тому я відразу з ходу з'ясовував цей момент", - розповів "король спаму".

Куваєв раніше вже потрапляв у поле зору співробітників поліції. Приблизно 10 років тому він емігрував до США, де зайнявся створенням фішингових сайтів, а також Інтернет-ресурсів для відмивання грошей, продажем недорогих програм онлайн-казино і підробкою пластикових карт. Незабаром він став відомий як ватажок однієї з найбільших світових банд спамерів. Створивши десятки порнографічних сайтів, російський емігрант рекламував їх за допомогою спамерських повідомлень, які розсилав на електронні поштові скриньки користувачів Інтернету.

"Куваевскій спам" буквально закидав комп'ютери користувачів по всьому світу протягом декількох років. У день він розсилав до мільйона повідомлень, за що і був у підсумку оголошений в розшук ФБР як король глобальної імперії спамерів.

У 2005 році відносно Куваєва було розпочато розслідування, за підсумками якого суд оштрафував його компанію на 37,5 мільйона доларів. Щоб сховатися від правосуддя, Куваєв покинув США і повернувся до Росії, де створив кілька фірм, а також мережу кафе. Через деякий час їх діяльністю зацікавилися правоохоронці.

Спочатку скандально відомого підприємця звинуватили в організації поставок підроблених і неліцензованих ліків. Але в ході слідства випадково спливли злочину набагато тяжчі. Зараз Куваєв арештований і чекає суду.

 

Источник: tsn.ua

 

Головний спамер планети в своєму офісі ґвалтував дівчат з психічними відхиленнями

EXMO affiliate program