Господар прив’язав гостя до свого автомобіля i проволік його 200 метрів по дорозі

25 мая 2011 г. в 13:28

У Хмельницьку на узбіччі дороги знайшли помираючого чоловіка.

 

Він сказав , що його прив’язали до машини та тягнули по дорозі. Після цього чоловіка не стало. Криваві сліди привели до одного з будинків. Те, про що розповів господар оселі, від жаху не вкладається в голові.

На пораненого чоловіка натрапили люди, які йшли вранці на роботу. Той лежав на узбіччі і благав про допомогу. За ним кількасот метрів тягнувся кривавий слід.

Геннадій Крупельницький, начальник Хмельницького РВ міліції:

На узбіччі дороги лежить мужчина в непритомному стані із значними пошкодженнями на тілі.

Поранений розповів, що розправу над ним вчинив приятель – після цього чоловіка не стало. Кривавий слід за двісті метрів привів міліцію до одного з місцевих будинків. Господаря оселі застали на гарячому – той якраз відмивав машину від крові. Хазяїн на місці зізнався у нелюдському злочині.


Олексій Кошевко, дільничний інспектор:

У вечір скоєння злочину вони відпочивали на дні народження в групі своїх товаришів. Після чого потерпілий разом із затриманим поїхали до помешкання останнього для продовження святкування.

За словами господаря, п’яний приятель почав буянити і хазяїн побив його до непритомного стану. Далі сталося жахіття. Щоб випровадити п’яного гостя, чоловік витягнув його з будинку, прив’язав до автомобіля та поволік. Покинувши непритомного товариша на узбіччі, месник одв’язав його та зі словами «Щоб я тебе більше не бачив!» вернувся додому.

Геннадій Крупельницький, начальник Хмельницького РВ міліції:

Маса його була, важкий, біля 100 кг. Він не зміг відтягнути його від будинку, т.я. наніс численні ушкодження. Прив’язав його за ноги до фаркопа автомобiля і відтягнув його близько 200 м по дорозі, де було покриття щебьонки.

Попри медичну допомогу, поранений чоловік помер. Його приятеля судитимуть за спричинення тяжких тілесних ушкоджень. Садисту загрожує 10 років колоній. Статті за тягнення зв’язаної людини на машині Кримінальний кодекс не передбачає.

 

Господар прив’язав гостя до свого автомобіля i проволік його 200 метрів по дорозі

EXMO affiliate program