Журналіст телеканалу «Звезда» знущався над українськими солдатами, – волонтер

16 апреля 2015 г. в 06:48

Журналіст російського пропагандистського каналу «Звезда» Андрій Луньов, який підірвався на розтяжці у Широкиному, знущався над полоненими українцями.


1125.jpgПро це на своїй сторінці в Facebook написав волонтер Сергій Гаков, який провів у полоні у бойовиків 22 дні.


За словами Гакова, журналіст «Звезди» робив постановочні зйомки псевдообміну полоненими, – повідомляє ТСН .


Крім того, Андрій Луньов «знущався над солдатами і змушував їх на камеру телефонувати рідним, матерям, дружинам і розповідати, які погані українці, що не хочуть їх обмінювати».


«Хоча я знаю, що обміни зривалися з їхнього боку, спеціально затягувалися, для репортажів, для пропаганди, для тієї брехні, що ллється з екранів їхнього телебачення», – написав Сергій Гаків.


«Сподіваюся, ти будеш мучитися, як мучилися всі ті, яких «готували» перед інтерв’ю з тобою», – не приховує своїх емоцій колишній бранець.


Тим часом, телеканал «Звезда» повідомляє, що Андрій Луньов прийшов до тями. Медики лікарні міста Новоазовська, куди був доставлений журналіст, діагностували у нього набряк мозку і проникаюче осколкове поранення голови.


Крім того, у репортера зафіксовані множинні осколкові поранення грудної клітки та ніг. Зараз вирішується питання про транспортування Луньова в Донецьк, де йому повинні зробити операцію.

 

Боец «Правого сектора» обратился к «бесславным воинам Новороссии»

 

EXMO affiliate program