Хакери закрили LiveJournal: це наймасштабніша DDoS-атака в історії ресурсу

31 марта 2011 г. в 10:19

Сервери ресурсу залишаються працездатними, проте значно постраждала швидкість завантаження сторінок. У деяких випадках сторінки не завантажуються зовсім.

 

Популярний блог-сервіс LiveJournal у середу зазнав наймасштабнішої хакерської атаки за всю історію ресурсу. Про це повідомила керівник LiveJournal в Росії Світлана Іваннікова.

"Ми не називаємо юзернейм користувачів, яки піддалися атаці, але й не рекомендуємо робити поспішні висновки про те, що це відомі персони", - йдеться в офіційному зверненні, опублікованому на головній сторінці LiveJournal.

Таким чином, адміністрація ресурсу побічно спростувала популярні серед користувачів Інтернету теорії про те, що метою атак був відомий російський блогер Олексій Навальний.

Розподілена хакерська атака (DDoS) на LiveJournal почалася 30 березня орієнтовно о 14.00 за Києвом і триває досі. Сервери ресурсу залишаються працездатними, проте значно постраждала швидкість завантаження сторінок. У деяких випадках сторінки не завантажуються зовсім.

Вранці того ж дня на LiveJournal спостерігалися проблеми із завантаженням записів, опублікованих 30 березня. За словами представників адміністрації ресурсу, ранкові неполадки не були викликані хакерської атакою.
 

Источник: tsn.ua 

 

Хакери закрили LiveJournal: це наймасштабніша DDoS-атака в історії ресурсу 

EXMO affiliate program