Харківські торговці вимагають покарати дільничого - майор начебто побив жінку-підприємця

5 августа 2011 г. в 10:42

Харківські торговці вийшли під стіни обласного управління міліції.

 nasilie3.jpg
Олена Кускова – підприємець. Жінка заробляє на життя тим, що продає плитку (демонструє людям на вулиці каталоги і запрошує клієнтів до складу). Саме це, розказує жінка, чомусь почало дратувати місцевого дільничного. Він нібито кілька разів погрожував Олені, вимагав згорнути бізнес, а потім – забрав у приватної підприємиці всі документи. Жінка поскаржилася про це в районний відділок міліції, і вже наступного дня, говорить, дільничний під’їхав до неї на вулиці, силою затяг у машину, відвіз у свій кабінет і побив.

Міліціонер бив ребром долоні, каже Олена,  щоб не залишити синців. А відпустив, коли жінка написала розписку, що не має до нього жодних претензій. Вдома Олені стало зле.

У лікарні Олена пролежала  більше тижня – у неї був струс мозку.  Ця ситуація з міліціонером зачепила харківських підприємців. Кілька десятків чоловік вийшли під стіни обласного управління міліції.

Міліцейське керівництво підлеглого захищає. В обласному управлінні МВС вже провелислужбову перевірку. Впевнені – дільничний жінку не бив. Усі звинувачення підприємця називають помстою. Адже правоохоронці підозрювали жінку у підробці дозвільних документів

У МВС пояснюють – Олену  почали перевіряти після скарги місцевого плиткового заводу. Там стверджували - жінка торгує неподалік від прохідної без жодного дозволу. Олену запросили до міліції, бесіда проходила при свідках.

У міліції нібито є й  довідка від лікарів, згідно якої – на тілі Олени не виявлено жодних побоїв.  Але у прокуратурі кажуть – нічого не знають ні про понятих, ні про висновки медиків. Говорять -  є лише свідки, які бачили, як дільничний саджав Олену в машину. Зараз районна прокуратура проводить дослідчу перевірку. Чи порушувати кримінальну справу вирішать найближчим часом  – коли свою роботу зроблять експерти. 

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

Харківські торговці вимагають покарати дільничого - майор начебто побив жінку-підприємця

EXMO affiliate program