Хлопець закатав у бетон дівчину, яка не захотіла з ним зустрічатися

1 ноября 2011 г. в 18:50

Хлопець вирішив помститися дівчині, яка не захотіла з ним зустрічатися. Він задушив її, а потім майже повністю закатав тіло у бетон на своєму балконі. Проте, вчасно з’явилася поліція.

17.jpg

 

У місті Тюмень (Росія) минулого тижня сталося шокуюче вбивство - хлопець спочатку задушив, а потім намагався зацементувати дівчину, яка не хотіла з ним зустрічатися.

Колишній військовослужбовець, який пройшов бойові дії в Чечні, а нині безробітний Ільдар і випускниця Архітектурної академії Юлія, яка приїхала в Тюмень вчитися і працювати, познайомилися у вересні цього року.

Незважаючи на наполегливі залицяння хлопця, дівчина йому відмовила. Тоді Ахатов вигадав план помсти.

Ільдар запросив Юлію на останню вечерю, після якої пообіцяв більше ніколи не чіплятися до неї.

Наразі триває слідство і відтворюються події, які сталися того вечора. Проте, деякі подробиці вже стали відомі.

Слідчі припускають, що, швидше за все, Ільдар підсипав снодійне у напій Юлі, а коли дівчина заснула, він її задушив.

Потім, щоб приховати сліди скоєного, надіслав sms з Юліного телефону її матері, після чого його геніальний план помсти провалився.

"Мамо, зі мною все добре, я поїхала з Ільдаром в Курган". Щоб приховати сліди злочину, він частково розібрав підлогу на балконі своєї квартири - там Ахатов мав намір замурувати тіло вбитої.

Проте, мама Юлії, була в курсі складних стосунків дочки з Ільдаром. Повідомлення, що дівчина зібралася їхати з ним в інше місто, насторожило її.

Жінка звернулася до поліції. Однак, там їй повідомили, що за законом пошуки можуть розпочати лише через три доби після зникнення людини. Проте, їй все ж вдалося домогтися від поліції певних дій.

Матері вбитої дівчини було відомо адресу вбивці, але квартири вона не знала.

Тоді за будинком Ільдара було встановлено спостереження. Поліцейські помітили підозрілого молодика, який тягав у під'їзд мішки з цементом.

Простеживши за ним, вони піднялися до його квартирі, і, дочекавшись, коли він відкриє двері, скрутили його. Це був Ахатов. А на балконі лежало вже частково залите розчином тіло Юлії.

На часі Ільдар Ахатов заарештований і знаходиться в СІЗО. Йому пред'явлені звинувачення за частиною 1 статті КК РФ – "Вбивство". Триває слідство.

 

Источник: КП

 

Перепечатка, копирование или воспроизведение информации, содержащей ссылку на газету "Комсомольская Правда" в Украине" в каком-либо виде запрещена. Перепечатка только с письменного разрешения

 

Хлопець закатав у бетон дівчину, яка не захотіла з ним зустрічатися

 

EXMO affiliate program