Ігрові автомати розорили власника казино

29 марта 2012 г. в 10:30

Тепер він усе продаст щоб сплатити величезний штраф

Червоногвардійський суд ухвалив вирок 60-річному макіївчанину, що звинувачувався у здійсненні злочину, передбаченого ст. 203-2 ч. 1 КК України "Заняття ігорним бізнесом", яким присудив йому сплатити штраф у дохід держави в розмірі 170 тисяч гривень.


Як розповів помічник прокурора Червоногвардійського району Дмитро Ловичев, у кінці 2010 року до підсудного звернувся знайомий із пропозицією зайнятися ігровим бізнесом, а саме, надавати азартні ігри на ігрових автоматах. Зацікавлений чоловік довго не думав і погодився, оскільки потребував грошей. Розподіливши між собою обов'язки, вони з метою отримання прибутку організували і створили умови для здійснення азартних ігор з використанням 17 ігрових автоматів, розміщених в одному з приміщень на АС "Червоногвардійська".


Будучи допитаним в судовому засіданні, підсудний свою провину в скоєнні цього злочину визнав повністю і пояснив, що щодня він на прохання клієнтів самостійно ставив ставки на ігрові автомати, робив розрахунок з гравцем, вносив відповідні записи в зошит. У ній же він вказував кожен робочий день, а також дохід окремого ігрового автомата, загальну суму за день і витрати.


Проіснував ігровий зал недовго, в січні 2011 року працівники міліції вилучили ігрові автомати, гроші, а також робочий зошит, який підтверджував роботу незаконного салону.


Підсудний визнав, що його діяльність є протизаконною, і що про заборону ігрового бізнесу йому було заздалегідь відомо. У вчиненому злочині розкаюється.


Враховуючи усі обставини справи, щире розкаяння підсудного, Червоногвардійський суд визнав його винним у скоєнні злочину, передбаченого ст. 203-2 ч. 1 КК України "Заняття ігорним бізнесом" і присудив сплатити штраф у дохід держави 170 тис. гривень.


Речові докази: 17 ігрових автоматів і 5 зошитів з рукописними записами - знищені, гроші в сумі 6482 гривні - передано в дохід держави.


Прес-служба Макіївського МУ ГУМВС України в Донецькій області

EXMO affiliate program