Інцидент на Полтавщині. У місті Кобеляки чоловік привселюдно застрелив суперника із рушниці

9 июля 2012 г. в 18:50

На подію ніхто з правоохоронців не відреагував, аж поки стрілок сам не прийшов зі зброєю до райвідділу.

 

Сутичка між чоловіками сталася у парку міста. Ввечері там сиділа молодь, коли два хлопці відокремились та почали з’ясування стосунків. Конфлікт закінчився кров’ю та стріляниною.

Перелякані люди повтікали з парку, а потерпілий залишився лежати землі. Стрілок чекав, поки приїде міліція, однак цього не сталось, тож, узявши рушницю, чоловік прийшов просто до відділку. Той лише за 100 метрів від місця інциденту. Опергрупа прибула на виклик, однак зарадити пораненому не змогла – від отриманих поранень той помер на місці.

Хлопцю з рушницею 25 років. За його словами, приятель тероризував його дівчину, тож чоловіки домовились про зустріч у парку, щоб з’ясувати стосунки. Проте трагічний фінал сварки людей мало здивував. Мовляв, загиблий вчинив так із багатьма, тож зуб на нього мало ледь не півміста.

За словами затриманого, за кілька тижнів він мав побратися із дівчиною, однак суперник докладав усіх зусиль, аби цього не сталося. Чоловік відправив конкурента на той світ і тільки потім збагнув, що скоїв непоправне. Весілля і свободи стрілок не побачить довгі 15 років.

EXMO affiliate program