Як 'козаки' порнографією торгували…

18 мая 2011 г. в 17:35

Працівники відділу з протидії торгівлею людьми УМВС України в Полтавській області викрили 41-річного львів’янина, який впродовж 2010 року у місті Полтава за допомогою комп’ютерної техніки виготовляв та через всесвітню мережу Інтернет розповсюджував фільми порнографічного змісту.
 

 

Згідно чинного законодавства України, виготовлення, розповсюдження та демонстрація на території нашої держави вказаних фільмів заборонена.

 

Спритника затримали «на гарячому» в березні цього року, коли той по вулиці Котляревського поблизу одного із кафе збув DVD-диск порнографічного змісту за 100 гривень дівчині, з якою познайомився в мережі Інтернет на одній із соціальних мереж.

 

Під час огляду особистих речей чоловіка працівники міліції вилучили виручені від продажі диска гроші та ноутбук з відео та фото файлами порнографічного характеру.

 

Як з’ясували міліціонери, за допомогою комп’ютерної техніки він створював порнографічну продукцію, яку потім реалізовував. Будучи на підписці про невиїзд, «горе-режисер», залишив Полтаву та переховувався в інших регіонах України.

 

Майже рік правоохоронці Полтавщини розшукували підозрюваного. Після отримання оперативної інформації 11 травня чоловіка затримали в Дніпропетровську.

 

Під час огляду особистих речей працівники міліції виявили у затриманого близько двох десятків різноманітних службових посвідчень, серед яких: директор науково-дослідного інституту земельного кадастру і земельних відносин, редактора Інтернет-сайту «Правозахисник 2», головний отаман Слобідського козацтва - генерал-лейтенант. Також виявлено формений одяг генерала козацтва.

 

За фактом виготовлення та розповсюдження порнографічної продукції порушено кримінальну справу за статтею 301 частиною 2 Кримінального кодексу України. Триває досудове слідство, в ході якого слідчий з’ясує всі обставини даного злочину та перевірить причетність даної особи до скоєння інших злочинів (зокрема шахрайства із використанням вилучених посвідчень).

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Як 'козаки' порнографією торгували…

EXMO affiliate program