Як і навіщо Росія відправляє до України професійних кілерів у мирні міста. Сповідь екс-агента ФСБ (Відео)

9 апреля 2018 г. в 07:06

Колишній агент ФСБ РФ Артем Дудко розповів, як російські спецслужби діють на території України.

Артем Дудко, за його ж зізнанням, приїхав в Україну для вбивства. Однак, смерть однієї людини – то далеко не всі плани російських спецслужб, – йдеться у сюжеті ТСН.

Він міг би стати приводом для повномасштабного російського вторгнення. Якби вдалося все те, що планувалося. “Йти на радикальні дії, вбивства. Диверсії, теракти”, – розповідає Дудко.

Його першим завданням було спровокувати українських патріотів приїхати зі зброєю до Криму і влаштувати теракт. Шукати виконавців почав серед бійців полку “Азов”. “На зв’язок вийшов молодий чоловік, який хотів у Криму якогось підпільного руху терористичного характеру. Він просив, щоб йому в Крим доправили зброю”, – згадує боєць полку “Азов” Станіслав Єрмаков.

Роль запеклого борця з путінським режимом Дудко зіграв блискуче. “Він був дуже активним, хотів усе підривати і все розстрілювати, і він просив зброю”, – каже Єрмаков.

Насправді отримана з України зброя мала бути використана для терактів, контрольованих Москвою. Фактично, це означає, що смерть цивільних готувала сама ФСБ. Аби потім звинуватити Україну. Так само у 1999 року підірвані у Москві будинки дали РФ привід вторгнутись до Чечні.

tsn.ua

EXMO affiliate program