Як українці їздять на концерти заборонених кремлівських виконавців

14 июня 2017 г. в 07:28

Для українців, які хочуть відвідати концерти російських виконавців, яким заборонили виступати в Україні, організовують тури в Молдову чи Білорусь на їх виступи. Така новина викликала чималий ажіотаж в російських ЗМІ. Її передрукували в себе провідні пропагандистські видання як НТВ, Lenta.ru, Газета.ru.

Туристичні фірми пропонують одеситам тур в Кишинів на виступі групи "Ленінград", а киянам – поїздку в Мінськ на концерті Філіпа Кіркорова. Вартість таких подорожей починається від 450 гривень.

При цьому організатори таких поїздок побоюються того, що до них можуть виникнути питання в активістів чи спецслужб. Тому про квитки на концерт мають подбати самі подорожуючі. Фірма відповідає лише за проїзд, а за потреби – ночівлю.

Окрім зазначених вище музикантів, серед українців популярністю користуються концерти Григорія Лепса і Стаса Михайлова. Організатори турів запевняють, що "поціновувачі" їх талантів найбільш активні та платоспроможні.

При цьому найбільш ходовими залишають поїздки на декілька днів на фестивалі на кшталт "Слов'янський базар", коли приїхавши на п'ять днів до Мінська, можна побачити і послухати всіх тих, кому заборонено в’їзд в Україну.

24

EXMO affiliate program