Янукович дав команду Пшонці зайнятись смертю студента Індила

5 октября 2011 г. в 13:48

Президент Віктор Янукович доручив генеральному прокурору Віктору Пшонці ретельно вивчити всі обставини смерті студента Ігоря Індила.

 10.jpg
За два тижні генпрокурор має доповісти про результати цієї роботи особисто Януковичу.

"Пропоную ретельно вивчити всі обставини смерті Ігоря Індила і надати правову оцінку; вжити за результатами роботи заходів реагування відповідно до законодавства", - йдеться в дорученні президента.

Нагадаємо, 26 травня 2010 стало відомо, що дільничний міліціонер забрав з гуртожитку на вул. Глібова, 5 міста Києва студента І. Індила у відділення міліції Шевченківського району столиці. Вранці батьків попросили забрати тіло сина з моргу.

28 травня прокуратура Шевченківського району Києва порушила кримінальну справу за фактом перевищення службових повноважень працівниками міліції. Пізніше справа була передана в прокуратуру Києва. У жовтні в прокуратурі заявили, що смерть студента стала наслідком службової недбалості та перевищення повноважень з боку двох співробітників правоохоронних органів.

2 жовтня в Інтернеті з'явилися відеозаписи камер спостереження з Шевченківського райвідділу міліції, які можуть бути доказом того, що студент Ігор Індило загинув від рук правоохоронців. Відеоролики опублікувало Інтернет-видання "Свідомо".

 

Источник: tsn.ua

 

Янукович дав команду Пшонці зайнятись смертю студента Індила

EXMO affiliate program