Яценюк закликав до радикальних дій щодо Росії (ВІДЕО)

17 мая 2017 г. в 19:30

Перебуваючи в Вашингтоні, колишній прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк провів ряд зустрічей із радником президента США з питань Європи і Росії Фіоною Хілл, радником з питань національної безпеки Андре Томпсон, і помічником Держсекретаря СЩА Джоном Гефферном і із його замісником Бріджит Брінк.

Яценюк на зустрічі заявив, що будь-які переговори із Москвою – неефективні, враховуючи національну політику, якої притримується Путін. З Росією можна говорити тільки з позиції сили. При цьому Яценюк не мав на увазі військовий тиск. Україна, США і Європейський Союз своїми діями спроможні зупинити здійснення планів Путіна по дестабілізації обстановки в регіоні.

За словами Яценюка, Путін хоче виторгувати вигідні для себе умови за рахунок України. Десь виторгувати, десь обманути, але США і світове співтовариство повинні врятувати Україну від подібної участі.

Для забезпечення в Україні миру, потрібно примусити Путіна виконати його частину Мінських домовленостей, потрібно примусити забратись із української території і потрібно змусити його дати Україні вільно рухатись в європейське майбутнє, підсумував Яценюк.

vectornews.net

EXMO affiliate program