“Є реальна загроза, що банди з ЛНР і ДНР будуть легалізовані”, - депутат Величко (ВІДЕО)

10 февраля 2016 г. в 22:31

Депутати Житомирської міської ради підготували звернення до Верховної Ради, в якому просять депутатів не підтримувати зміни до Конституції. Депутат Житомирської міської ради Олександр Величко розповів, чому виступив з такою ініціативою.

“Суть зверненя полягає в тому, що Верховна Рада своїм повторним голосуванням щодо змін до Конституції, а для цього потрібно більше 300 голосів, може внести зміни, тим самим спровокувавши загрозу для державності та України в цілому. Те, що передбачається, нічого спільного з децентралізацією не має. Є реальна загроза того, що ті бандити будуть легалізовані, відбудеться амністія злочинців та інші подібні речі”, – говорить Олександр Величко.

Депутати не проголосували звернення на першому засіданні сесії, його планують доопрацювати та прийняти під час другого засідання 5 сесії міської ради. Депутати Житомирської міськради 9 лютого прийняли рішення про включення до мережі управління освіти міської ради закладів професійно-технічної освіти. На ПТУ, що вже другий місяць не фінансуються, тепер виділятимуть кошти з міського бюджету.

zhitomir

EXMO affiliate program