Євген Кисельов про звільнення з "Інтера": Від власників каналу цього зажадав особисто Путін (Відео)

13 марта 2018 г. в 13:08

Кисельов сказав, що після його звільнення на "Інтер" "зайшли інформаційні бандити".

У суботу, 10 березня, о 20:00 в ефірі "5 каналу" Євген Кисельов розповів, чуму пішов з "Інтера", а саме хто став тому причиною.

"Від власників "Інтера" зажадали із Москви, зажадав особисто Володимир Володимирович Путін. Чому він це зробив – це у нього треба запитувати. Я на цю тему говорив з Льовочкіним, з Юрієм Бойком, який формально не є власником "Інтера", але, як ми всі прекрасно розуміємо, близький. Словом в Кремлі сказали – треба, у керівництві "Інтера" відповіли – "єсть". І туди зайшли інформаційні бандити, не побоюсь цього слова, які працюють на Безлюдну… Те, як «Інтер» тоді зіпсував собі репутацію, – це не на нашій совісті", – сказав Кисельов.

Крім того, що відповів Кисельов на запитання ведучої про те, кому належить телеканал "Прямий" – дивіться у відео:

Довідка. Кисельов Євген Олексійович - радянський, російський та український журналіст. Народився 1956 року в Москві. З відзнакою закінчив історико-філологічний факультет Інституту країн Азії та Африки при МДУ ім. М. В. Ломоносова за спеціальністю "історик-сходознавець". У 1984 році почав працювати спочатку на радіо, у Головній редакції мовлення на країни Ближнього та Середнього Сходу Держтелерадіо СРСР, а з 1987 року — на телебаченні, у Головній редакції програми "Час").У 1991 році став одним з творців телепрограми "Вести".Улітку 1993 року Євгеній Кісєльов став співзасновником нової телекомпанії НТВ. Восени того ж року Кисельов стає директором канала НТВ, але потім йде з НТВ. З червня 2008 року суміщає роботу на "Ехо Москви" і RTVi з обов'язками головного редактора-консультанта телекомпанії ТВі (Україна).З вересня 2009 року по грудень 2012 року вів суспільно-політичне ток-шоу "Велика політика з Євгенієм Кисельовим" на телеканалі "Інтер".В 2015-2016 рр. вів вечірнє політичне шоу "Чорне дзеркало" на телеканалі "Інтер" (Україна). Нині працює ведучим на телеканалі "Прямий".

5.ua

EXMO affiliate program