Євген Комаровський: Лише безумці голосують за лікаря, який лікуватиме по-новому (відео)

18 июня 2018 г. в 12:10

Після «життя по-новому» політтехнолога, який придумав «новий курс», слід було звільнити на наступний день.

Про це в ефірі програми HARD з Влащенко на телеканалі ZIK заявив лікар-педіатр, телеведучий Євген Комаровський.

Нагадаємо, 15 червня в Києві відбувся форум «Новий курс України», організований партією Юлії Тимошенко «Батьківщина».

Гість програми, відповідаючи на запитання, за кого він готовий проголосувати на президентських виборах, зазначив, що серед імовірних кандидатів проголосував би за шоумена Володимира Зеленського, якби той висував свою кандидатуру.

«Він найбільш адекватний, найбільш порядний, трудолюбивий, менше за всіх вкрав у цьому житті – 100 процентів!.. Якщо людина може протягом понад десятка років зберегти команду, яка у нього вірить і з ним працює, то я безумно люблю таких людей», – зазначив гість програми.

Євген Комаровський зауважив, що у політичній рекламі одного з кандидатів його найбільше лякає одне слово: «Після «життя по-новому» слово «новий» вводить мене у реальний транс».

Гість програми вважає, що лише безумці голосують за лікаря, який лікуватиме по-новому. «А новий курс – це курс хіміотерапії чи що?» – зазначив Євген Комаровський та додав, що надалі він ретельно вивчатиме, що у запропонованому курсі є нового.

«Я взагалі вважаю, що після «життя по-новому», я би політтехнолога, який придумав «новий курс», звільнив би на наступний день», – сказав Євген Комаровський.

EXMO affiliate program