КамАЗ роздавив іномарку з шістьма людьми

4 ноября 2014 г. в 10:41

Уночі 2 листопада між селами Високе і Львове Бериславського району на Херсонщині КамАЗ зіткнувся із "Тойотою Кемрі", яка поверталася з весілля. Водій і п'ятеро пасажирів іномарки загинули.


— Дуже страшна аварія, людей діставали частинами. Голови, руки, ноги. Ігорьок весь день возив гостей на весіллі, ввечері віз додому. Думав проскочить перед тим ­КамАЗом, — каже 52-річна Наталія Білошапка, секретар Львівської сільради.

У "Тойоті" їхала родина Масалкіних: 47-річний Валерій Вікторович, його дружина 43-річна Людмила Миколаївна, син 22-річний Сергій, донька 12-річна Дарина, племінник 23-річний Ігор із нареченою Марією. Гостювали на весіллі у селі Високе, поверталися додому у Львове. Ігор Масалкін був за кермом. Він мав пропустити вантажівку.

— Зараз усе село на вухах, — розповідає 23-річна Євгенія Окорокава, подруга Ігоря Масалкіна. — Всі цю сім'ю любили. Думаю, Ігор просто не побачив того КамАЗа. У нього були проблеми з очима. Він багато читав, погано бачив. Окуляри носити соромився. Того вечора всі були втомлені, бо ж нагулялись і натанцювались.

Валерій Масалкін був фермером, його дружина працювала продавцем у магазині. Племінник Ігор осиротів у четвертому класі. Після закінчення інтернату вступив у Херсонську морську академію, закінчував магістратуру.

— Ми з Ігорем дружили ще з інтернату, — продовжує Євгенія Окорокава. — Він — цілеспрямований, виступав на всіх олімпіадах і змаганнях. Як навчався в академії, ходив у плавання, побував на всіх континентах. Два роки тому купив "Тойоту", збирав гроші на квартиру, хотів одружитися. Маша вже вибирала собі сукню.

У Людмили Масалкіної залишився син від першого шлюбу — Іван.

— Він живе через дорогу від батьків, — каже секретар сільської ради. — Осиротів на першу річницю весілля.

 

По материалам: Газета

EXMO affiliate program