Київ заполонили чутки про розтерзані тіла дівчаток на кладовищі

8 сентября 2011 г. в 10:42

Кияни розповідають про маніяка, який нібито жорстоко убив двох школярок. У міліції чутки спростували - "це чиїсь вигадки".

Kladbiwe.jpgКиєвом поширилися неймовірні чутки про те, ніби на одному з міських кладовищ знайшли понівечені тіла двох дівчаток - приблизно 10 і 15 років.


Люди розповідають, що ті нібито загинули від рук якогось маніяка, який жорстоко познущалися над ними і кинув на поталу бродячим псам, пише газета "Сегодня".


Ходять чутки, що однією з жертв могла стати 9-річна Інна Лук'янович з Солом'янки, яка зникла ще наприкінці липня.


Однак правоохоронці запевнили, що ця інформація не відповідає дійсності. "Для паніки немає підстав. Це чиїсь вигадки", - прокоментували в Головному слідчому управлінні МВС України.


"Жодних понівечених останків дівчаток ми на кладовищах не знаходили, та й потерпілих від собак давно не було", - запевнили у столичній міліції.


Інну Лук'янович правоохоронці шукають, але ще не знайшли. Нагадаємо, школярка зникла 31 липня близько 18:00, коли вийшла з дому на ринок.


За останній час це не перші чутки про маніяка в Києві. Раніше повідомлялося, що на Русанівці нібито з'явився невідомий, який вбиває дівчат та залишає на місці злочину жовті квіти. Утім, у міліції цю інформацію також спростували.

 

 

Київ заполонили чутки про розтерзані тіла дівчаток на кладовищі

EXMO affiliate program