Київського тележурналіста затримали через героїн

27 марта 2011 г. в 09:49

Міліція затримала працівника одного з телеканалів біля розважального центру і вилучила у нього героїн.

 

У Києві міліція затримала тележурналіста за підозрою у зберіганні наркотиків.

24 березня до МВС звернувся керівник розважального проекту одного з телеканалів України та повідомив, що 23 березня один із його підлеглих пішов з роботи додому і до цього часу не повернувся, повідомила прес-служба МВС.

Згодом з'ясувалося, що зниклий чоловік знаходиться у Дніпровському районному управлінні міліції в Києві. Під час проведення операції "Батискаф" о першій годині ночі 24 березня його затримали біля розважального закладу працівники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків. У 30-ти річного затриманого вилучили речовину білого кольору, що ззовні схожа на наркотичну. За висновком проведеної експертизи вилучена речовина є героїном.

Під час спілкування з працівниками міліції чоловік не повідомив, що він є працівником телеканалу. Про те, що він затриманий, згідно з чинним законодавством правоохоронці поінформували його співмешканку. У свою чергу, жінка відмовилася надати інформацію керівникові телепроекту про місце перебування її чоловіка.

Зараз порушена кримінальна справа за частиною першою статті 309 Кримінального кодексу України – незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин та їх аналогів без мети збуту. Санкція статті передбачає до трьох років позбавлення волі.
 

Источник: tsn.ua 

 

Київського тележурналіста затримали через героїн 

EXMO affiliate program